Mliečne a mäsové produkty

Novinka

Ciccioli frolli

Reggianské Apeniny

Krehké oškvarky sú vyrobené z mastných a mäsových odrezkov, ktoré sa varia a následne lisujú, aby sa zbavili prebytočného tuku. Tak sa zmenia na tenké, nepravidelné kúsky mäsa, ktoré sú ochutené soľou a koreninami. Nedá sa im odolať.
Všetky mäsové produkty pochádzajú z mäsiarstva Bonini založeného v roku 1950 v meste Casina na pohorí Marola v Reggiánskych Apeninách.Kde je všetok dobytok z volného chovu.

6,00 € / 100g

Lonzino

Reggianské Apeniny

Je veľmi chudá údenina vyrobená z karé, ktoré je naložené v páci na 3-4 mesiace. Je voňavá, príjemne zľahka korenistá, chutná a nie veľmi slaná.

5,70 € / 100g

Salame Stagionato

Reggianské Apeniny

Stará tradičná sedliacka výroba mletého mäsa ochutená a dosolená. Jej jemnú chuť ocení aj najväčší gurmán.
Všetky mäsové produkty pochádzajú z mäsiarstva Bonini založeného v roku 1950 v meste Casina na pohorí Marola v Reggiánskych Apeninách.Kde je všetok dobytok z volného chovu.

4,95 € / 100g

Coppa

Reggianské Apeniny

Originálna talianska údená šunka z vybraných kusov bravčovej krkovičky, ktorá zreje 1-2 týždne. Je z prasiat chovaných zásadne v regióne Emilia Romagna. Štandardne sa servíruje ako predkrm a tiež sa skvelo hodí do panini a v Taliansku ju môžete nájsť aj na pizze. Coppa je vyrobená z celej časti krku (šál). Má očarujúcu vôňu pri dozrievaní. Je okrúhleho tvaru. Sladká a jemná.
Všetky mäsové produkty pochádzajú z mäsiarstva Bonini založeného v roku 1950 v meste Casina na pohorí Marola v Reggiánskych Apeninách.Kde je všetok dobytok z volného chovu.

5,25 € / 100g

Mortadella Bologna

Reggianské Apeniny

Mortadella je najpopulárnejšou talianskou salámou s typickými bielymi štvorčekmi ktorá pochádza z Bologne.
Všetky mäsové produkty pochádzajú z mäsiarstva Bonini založeného v roku 1950 v meste Casina na pohorí Marola v Reggiánskych Apeninách.Kde je všetok dobytok z volného chovu.

3,45 € / 100g

Pancetta

Reggianské Apeniny

Je veľmi jemná s vynikajúcou chuťou a vôňou. Zrolované bruško je umenie ktoré sa dosiahne z brušnej časti prasaťa. Je sladká a úžasne delikátna aj keď je časť pancetty mäsitá a druhá časť mastná.
Všetky mäsové produkty pochádzajú z mäsiarstva Bonini založeného v roku 1950 v meste Casina na pohorí Marola v Reggiánskych Apeninách.Kde je všetok dobytok z volného chovu.

3,60 € / 100g

Prosciutto Parma Disossato

Reggianské Apeniny

Je najhodnotnejší údenársky výrobok zhotovený zo stehna s množstvom proteínov a málo tukov. Prosciutto je ľahko stráviteľná a sýta šunka.
Všetky mäsové produkty pochádzajú z mäsiarstva Bonini založeného v roku 1950 v meste Casina na pohorí Marola v Reggiánskych Apeninách.Kde je všetok dobytok z volného chovu.

5,85 € / 100g

Parmigiano-Reggiano

Reggianské Apeniny

Originálny a nezameniteľný taliansky syr s hutnou a šťavnatou chuťou so slaným nábojom. Náš syr pochádza z lokálnej farmy v oblati Reggio Emilia, konkrétne na pahorku CASINA v srdci Reggianských Apenín.

 

Parmigiano Reggiano, jedinečný a nenahraditelný taliansky syr, ktorý má hutnú a štavnatú chuť so slaným nábojom, pričom v ústach doznieva veľmi dlho. Štruktúra parmezánu je bohatá na kryštály kazeinu ( kvalitná bielkovina s postupným uvoľnovaním). Z nášho parmezámu spotrebujete úplne všetko. Kôrka je vhodná na dochutenie polievok, a dokonca v Taliansku sa používa ako hryzátko pre batolatá, pričom má pridanú hodnotu, a to vápnik. Náš syr pochádza z lokálnej farmy v oblati Reggio Emilia, konkrétne na pahorku CASINA v srdci Reggianských Apenín.

4,35 € / 100g

Focaccia

Lahodná zapekaná focaccia pripravená z originálnych talianskych surovín. Obsahuje tradičnú taliansku pomazánku, farmárske mäsové produkty, rukolu, sušené paradajky a nechýba ani parmigiano reggiano. Skvelo zasýti, ale hlavne zachutí aj náročnému jazyku.

1,30€ / 100g